Termeni si conditii

COMANDA: Produsele de pe site se pot comanda online!

Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.rogsm.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

In momentul efectuarii unei comenzi online, Cumparatorul declara ca a luat la cunostinta si este intru totul de acord cu Termenii si conditiile, Politica de confidentialitate a site-ului si ca are minim 16 ani. 


Toate produsele comercializate pe site-ul nostru, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale. Certificatele de garanție pot fi emise fie de către producător, fie se considera factura ca document de confirmare a garanției.

Persoanele fizice beneficiaza de garantia legala de conformitate, astfel cum aceasta este definita de lege. Legislatia aplicabila prezentei garantii: Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului, modificata prin Legea nr. 161/2010 si Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantii asociate acestora, modificata si completata prin Ordonanta nr. 9/2016.

Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale sau ambalate de catre Vanzator.

Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Vanzator. Certificatul de garantie poate fi emis si in format electronic sau regasit online – in special din motive de protectie a mediului fie se considera factura ca document de confirmare a garanției.

Utilizatorul poate solicita certificatul de garantie pe toata perioada de garantie a produsului – in format electronic.

Garantia produselor resigilate poate fi diferita ca termen si conditii de cea a produselor noi.

Conform termenilor si conditiilor noastre, majoritatea comenzilor necesita confirmare telefonica inainte de expediere. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a trimite anumite comenzi fara confirmare prealabila. In situatia in care incercam sa va contactam pentru confirmare si nu primim un raspuns la telefon sau prin e-mail, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva. 

Garantia oferita clientului inceteaza:

- Atunci cand se constata de catre personal autorizat incercarea de modificare a proprietatilor materialelor si componentelor din care este fabricat obiectul, dar si la schimbarea destinatiei specificate a obiectului.

 - Atunci cand garantia oferita de catre firma isi incheie termenul de valabilitate.

- Atunci cand beneficiarul, in urma nerespectarii instructiunilor de utilizare si aplicare a produselor le provoaca daune ce pot sa provoace inutilizarea acestora in conditiile specificate.

- Utilizatorul care a constatat primirea unui produs necorespunzator cu obiectul caruia ii este destinat, poate face uz de garantia oferita de Vanzator in temeiul legii nr. 449/2003. Aceasta constatare se va efectua in prezenta unui reprezentant al firmei, iar daca acest lucru nu este posibil, prin punerea la dispozitia firmei de materiale ce fac dovada neconformitatii (poze, inregistrari video)

- Solutionarea situatiilor ce constituie obiectul garantiei se va realiza prin returnarea contravalorii produsului achizitionat sau prin inlocuirea acestuia cu un alt produs ce nu prezinta problema constatata si care va corespunde d.p.d.v tehnic.

- Toate Bunurile, cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale sau ambalate de catre Vanzator si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

- Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Vanzator. Certificatul garantie poate fi emis si in format electronic sau regasit online – in special din motive de protejarea a mediului.

- Utilizatorul poate solicita certificatul de garantie pe toata perioada de garantie a produsului – in format electronic.

Produsele de pe site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). In aceste cazuri rogsm.ro [DISTRICT GSM SRL) va anula comanda printr-o notificare a clientului pe mail sau va anunta clientul despre problemele aparute si va hotara impreuna cu clientul daca comanda se va livra sau se va anula. Valoarea maxima a obligatiilor rogsm.ro (DISTRICT GSM SRL) fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti exclusiv pentru produsele comandate.
Fotografiile si specificatiile produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala.
Inainte de a valida orice comanda, clientul declara ca a luat la cunostinta despre Termenii si Conditiile de Utilizare si Vanzare si ca le accepta in totalitate si fara rezerve.

In cazul unei comenzi neridicate de la firma de curierat, rogsm.ro (DISTRICT GSM SRL) isi rezerva dreptul de a inceta colaborarea cu respectivii clienti.

 

Produse/Servicii care nu sunt acceptate la retur/renuntare:


- produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare (ex.: produse cosmetice, rezerve de periute dinti, casti in ear, bauturi, suplimente alimentare etc);
- serviciile care au fost comandate de Cumparator si au fost executate cu acordul Cumparatorului daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
- inregistrari audio sau video sigilate sau programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
- produse de ingrijire personala care au fost desigilate (aparate de ras, epilatoare, aparate de tuns, aparate ingrijire corporala, periute de dinti, irigatoare bucale, perii rotative, cratite folosite, tigai folosite, termometre, produse cosmetice etc);
- produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, etc;
- produsele software digitale, licentele digitale si jocurile video desigilate cu activare prin cod digital si orice coduri digitale alfanumerice de activare pentru sisteme de operare, aplicatii, servicii, abonamente si portofele digitale;
- cartuse desigilate, tonere care sunt prezentate desigilate pentru retur;
- imprimante/multifunctionale/aparate de fax care au cartusele/tonerele desigilate;
- produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a caror furnizare a fost nevoie de plata in avans;
- furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul la retragere;
- folii de protectie pentru ecrane (telefoane, tablete, eBook reader, laptop, etc.) care au fost deja utilizate/testate;
- produse de pe care au fost dezinstalate sistemele de operare sau alte programe software existente la cumparare sau daca produsele au licente OEM activate;
- acumulatorii, becurile obisnuite, becurile cu halogen (scoase din cutia originala);
- furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii Contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care Vanzatorul nu le poate controla
- alte produse prevazute de legislatia in vigoare ca o exceptie de la dreptul de retragere din contract.
- In cazul pachetelor care contin console cu jocuri, se va accepta returul pachetului doar in situatia in care jocurile sunt sigilate sau codul aferent jocului nu a fost activat. In cazul in care s-au desigilat jocurile sau codul activat, din valoarea pachetului se va scadea valoarea acestora.
- Daca au fost achizitionate mai multe produse din acelasi model, se accepta retur doar daca unul singur a fost desigilat sau dezambalat.
- In cazul mai multor produse achizitionate printr-un credit, nu se va putea face returul unui singur produs, ci doar un retur integral, al tuturor produselor.
- In cazul in care se returneaza un produs dintr-un pachet promotional se va returna diferenta dintre pretul de baza si cel promotional al produsului returnat.
- Diminuarea valorii Produselor returnate
- In acord cu prevederile legale aplicabile, Clientul este responsabil doar pentru diminuarea valorii Produselor care rezulta din manipulari altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii Produselor.
- In cazul in care Clientul isi exercita dreptul de retragere dupa ce a utilizat Produselor intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a acestora, Clientul este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Produselor.
- Orice diminuare a valorii Produselor rezultata din manipularea acestora altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii Produselor este in responsabilitatea Clientului. Pentru claritate, din Pretul de Vanzare al Produsului, Vanzatorul este indreptatit sa retina o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Produsului. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Clientul dupa receptia si verificarea acestora de catre Vanzator.
 
EXPEDITIE - LIVRARI - PLATI:

LIVRARE:
Toate comenzile primite pana la ora 16:00 vor pleca de la noi catre destinatie in aceeasi zi (valabil de Luni pana Vineri) prin firma de curierar SAMEDAY (www.sameday.ro) sau DPD care lucreaza in sistem door-to-door (livrare la domiciliu) in 24 - 48 ore valabil pentru zilele lucratoare.
Comenzile primite dupa ora 16:00 vor fi procesate dupa terminarea si expedierea comenzilor primite inainte de ora 16:00 si vor pleca de la noi catre destinatie a doua zi.
Comenzile trimise vineri au mentiunea "Livrare Sambata" dar este posibil ca in unele localitati acest lucru sa nu fie posibil si livrarea sa se faca luni. 
Costurile pentru transport, asigurare colet si ramburs sunt suportate de catre cumparator.

Va oferim urmatoarele modalitati de livrare: 

  • Prin curierat rapid SAMEDAY (Livrare in 24h - 48h) - 17 Lei;
  • Prin curierat rapid DPD (Livrare in 24h - 48h) - 17 Lei;
  • Ridicare din easybox Sameday - 15 Lei.


Daca coletul nu ajunge in termen de 2 zile lucratoare va rugam sa ne anuntati sau sa luati legatura cu firma de curierat pentru rezolvarea problemelor.
ATENTIE! In momentul livrari va rugam sa verificati integritatea exterioara a coletului si apoi sa semnati de primire. Daca se constata deteriorari externe sau produse deteriorate, va rugam sa ii solicitati curierului sa intocmeasca un proces verbal de fata cu Dvs. si sa consemneze neregulile! Orice reclamatie ulterioara cu privire la produsele deteriorate nu este luata in considerare.


PLATA:

Va oferim 3 modalitati de plata:

 • Plata la livrare-ramburs
 • Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)
 • Plata cu cardul
 1. Plata la livrare-ramburs

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. 

 1. Transfer bancar 

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de RoGsm.com, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: DISTRICT GSM SRL

Cont lei IBAN: RO49INGB0000999906712041, Banca ING Bank - Sucursala Bistrita

Cod unic inregistrare: 35708957

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. 

   

     3. Plata cu cardul 

Dupa apasarea butonului TRIMITE COMANDA, veti fi directionat catre Netopia Payments pentru a efectua plata in siguranta. Toate tranzactiile sunt securizate si criptate.

 

FRAUDA:

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.rogsm.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.rogsm.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.rogsm.ro (DISTRICT GSM SRL ) si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat aceste fapte.

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR:

Politica de confidentialitate
District GSM SRL, prin intermediul platformei online rogsm.com, si-a luat angajamentul sa iti respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

rogsm.ro iti pastreaza datele in siguranta. 


Ce am facut noi

Am luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea datelor:

 • securizarea bazelor de date;
 • permiterea stergerii conturilor personale;
 • alinierea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de utilizarea a cookie-urilor la noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679;
 • facilitarea editarii permisiunilor utilizatorilor direct din Contul Personal de pe site;
 • informari clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.


Ce poti face tu

 • Utilizeaza parole sigure;
 • Pastreaza-ti dispozitivele in siguranta;
 • Protejeaza-te impotriva email-urilor spam;
 • Protejeaza copiii in mediul online.


Ce se intampla cu datele tale de pe rogsm.ro?

Atunci cand faci cumparaturi din platforma online rogsm.com sau te abonezi la newsletter-ul nostru, ne oferi acces limitat, la datele cu caracter personal, necesare strict pentru desfasurarea contractului comercial (adresa, nume, preunume, telefon, email, date firme).

Mai jos sunt cateva exemple de situatii in care noi folosim aceste date: 

 • Sa iti putem procesa si livra comanda;
 • Sa rezolvam problemele de Retur si Garantie;
 • Sa raspundem intrebarilor legate de produse si servicii;
 • Sa iti furnizam sugestii de produse si informatii despre promotii.


Drepturile tale

 • Ai posibilitatea sa iti exprimi acordul, pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in conditiile descrise in ultima versiune a "Politicii de Confidentialitate" disponibila pe www.rogsm.ro
 • Poti cere stergerea tuturor datelor tale personale cu un mail la contact@rogsm.ro


Protejam copiii

Platforma rogsm.ro se adreseaza in principal Persoanelor Juridice cu activitate in urmatoarele domenii: Service Telefoane Mobile si/sau IT, Comercializare Accesorii si Componente Telefoane Mobile si/sau IT. La crearea unui cont sau la abonarea la Newsletter, solicitam o declaratie pe propria raspundere ca Utilizatorul are varsta de minim 16 ani. 

Toate persoanele care utilizeaza platforma rogsm.com, acceseaza, comanda sau se aboneaza la newsletter, declara pe proprie raspundere ca au minim 16 ani. Copiii nu pot comanda de pe site-ul nostru insa pot cere ajutorul unui parinte/tutore sa faca acest lucru pentru ei. 


Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Compania District GSM SRL, detinatoare a brandului rogsm.ro este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiti si raspunde de datele tale cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. 


SC District GSM SRL se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online si informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online). SC District GSM SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de email altor persoane, nu furnizam adresa/nr de telefon sau alte date catre terti.

Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea incheia un contract cu  tine si pentru desfasurarea fluxului de Comanda/Retur/Garantii: numele si prenumele, adresa de livrare, numarul de telefon, adresa de email, numele companiei (pentru persoanele juridice), forma juridica, adresa de facturare, numarul de telefon, cod fiscal (in ceea ce priveste clientii din UE: numar de inregistrare in scopuri de TVA). 

Restul datelor colectate in cadrul procesului de inregistrare a clientilor sunt furnizate de tine in mod voluntar, in sectiunea Date cont sau utilizand formularele de abonare la Newsletter din site. Nu esti obligat sa ne furnizezi aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerinta legala, contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract. Daca nu ne furnizezi aceste date personale, acest lucru nu va avea consecinte asupra ta. Datele tale personale vor fi stocate pana la momentul retragerii consimtamantului, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele tale in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale. Stocarea si transferul datelor tale personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) GDPR.


Unde iti stocam datele?

O altă cerință importantă a GDPR este locul în care datele personale sunt stocate. Informațiile obținute cu ajutorul diferitelor secțiuni/widget-uri de pe website sunt stocate automat pe site-urile localizate în Statele Unite, Canada, UE. Comisia Europeană, în baza articolului 45 din GDPR, recunoaște Statele Unite ca țara care oferă nivelul adecvat de protecție a datelor.


Cine are acces la datele tale?

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara companiei District GSM SRL. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a-ti oferi serviciile noastre sau pentru colectarea recenziilor in scopul imbunatatirii serviciilor pe care le oferim. Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus, utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerniciti conform (Art. 28 GDPR), de exemplu furnizorii nostri de servicii pentru hosting, platforma si servicii de intretinere, furnizorii de servicii de curierat sau furnizorii nostri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, contactarea telefonica sau imprimarea de materiale publicitare personalizate.

Acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.


Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor?

Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site a clientilor si, in cursul viitoarelor tranzactii comerciale, in scopul incheierii si executarii contractului de vanzare-cumparare. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR.

Unele dintre datele tale personale colectate prin formularele de Abonare la Newsletter vor fi procesate de noi si in scopul de a-ti oferi informatii despre campaniile de publicitate si de marketing. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera f) GDPR.

Vom urmari interesele noastre legitime pentru a te informa despre ofertele si serviciile noastre si de a extinde relatia cu clientii. In cazul in care ne-ai dat consimtamantul prealabil, vom utiliza, de asemenea, datele tale personale pentru a-ti furniza informatiile noastre prin e-mail, SMS sau telefon. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.

Pentru fiecare prelucrare specifica a datelor cu caracter personal pe care le colectam de la tine, te vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizezi datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzi. 

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara companiei District GSM SRL dar folosim aplicatii terte pentru colectarea adreselor de mail, trimiterea de newsletter precum si trimiterea cererilor de review-uri.


Care sunt drepturile tale?

Dreptul de acces:  

Ai dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre tine. (Art. 15 GDPR) la adresa de mail contact@rogsm.ro

Dreptul la portabilitate: 

Ori de cate ori rogsm.ro va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis. (Art. 20 GDPR)

Dreptul la rectificare:  

Ai dreptul sa soliciti rectificarea datelor tale cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. (Art. 16 GDPR) Daca ai un cont pe rogsm.ro  poti edita datele cu caracter personal din contul tau sau prin cerere scrisa la adresa de mail contact@rogsm.ro

Dreptul la stergerea datelor: 

Ai dreptul sa stergi oricand orice date cu caracter personal prelucrate de rogsm.ro (Art. 17 GDPR)

Dreptul tau de a te opune prelucrarii datelor si a marketing-ului direct: 

Ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor si marketingului direct (Art. 21 GDPR) si te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

 • urmand instructiunile din fiecare e-mail de marketing;
 • modificand Setarile contului tau de pe rogsm.ro

Dreptul la restrictionarea prelucrarii: 

Ai dreptul sa soliciti ca rogsm.ro sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor (Art. 18 GDPR) tale cu caracter personal in urmatoarele situatii:

 • daca te opui prelucrarii in baza interesului legitim, rogsm.ro va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
 • daca afirmi ca datele tale cu caracter personal sunt incorecte, rogsm.ro trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
 • daca prelucrarea este ilegala, poti sa te opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal si sa soliciti restrictionarea utilizarii datelor tale cu caracter personal.
 • daca rogsm.ro nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a-ti apara drepturile in instanta.

Dreptul de retragere a consimtamantului:

Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul tau. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (Art. 7 GDPR).


Cum iti poti exercita drepturile?

Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal si, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistenta pentru clienti care va gestioneaza solicitarile in legatura cu drepturile tale mentionate mai sus. Personalul nostru iti sta la dispozitie intotdeauna la adresa contact@rogsm.ro


Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere:  

Daca esti de parere ca rogsm.ro iti prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne poti contacta la contact@rogsm.ro. De asemenea, ai dreptul sa adresezi o plangere unei autoritati de supraveghere. (Art. 77 GDPR)


Actualizari ale Politicilor site-ului:

S-ar putea sa fie nevoie sa ne actualizam Termenii si Conditiile, Politica de Confidentialitate si Politica de utilizare a Cookie-urilor. Cea mai recenta versiune a acestora este disponibila in permanenta pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbari semnificative ale acestor politici, de exemplu scopul pentru care folosim datele tale cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile tale.

 

CUMPARATURILE ONLINE

Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona achizitiile online de pe rogsm.ro prelucrand comenzile si retururile prin intermediul serviciilor noastre online si iti vom trimite notificari privind starea livrarii sau in cazul unor probleme privind livrarea articolelor tale. Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona platile. De asemenea, iti vom folosi datele pentru a trata Reclamatiile, Retururile si Garantiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a te identifica si tu vei confirma, pe proprie raspundere, ca ai varsta legala pentru efectuarea cumparaturilor. Numarul tau de telefon va fi utilizat in urmatoatele cazuri, cu consimtamantul tau:

pentru a-ti trimite SMS cu numarul de AWB, pentru a-ti putea urmari comanda la transportator;
pentru a te contactat telefonic referitor la probleme de Retururi, Garantii si Reclamatii, Achizitii la comanda, semnalarea unor probleme legate de comanda ta.
Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram la cumparaturile online?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
 • informatii despre plati,  istoricul platilor si retururi;
 • informatii despre Credit Magazin;
 • informatii despre comenzi.

Daca ai un cont rogsm.ro, iti vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul cum ar fi:

 • contul personal;
 • istoricul comenzilor.

 

MARKETING DIRECT

De ce folosim datele tale cu caracter personal pentru activitatile de Marketing direct?

Folosim datele cu caracter personal pentru a-ti trimite oferte de marketing si invitatii prin e-mail. Pentru a-ti optimiza experienta cu rogsm.ro iti vom oferi informatii relevante, recomandari de produse, mementouri despre produsele ramase in cosul tau de cumparaturi, invitatii de a lasa un review la produsele comandate, informatii despre termene de plata. Toate aceste servicii excelente se bazeaza pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ai facut click si pe informatiile pe care le-i trimis.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informatii de contact, cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon adresa postala si codul postal;
 • produse si oferte pe care ai facut click.

Daca ai un cont pe rogsm.ro, iti vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul si calitatea de utilizator, cum ar fi:

 • nume;
 • adresa;
 • varsta;
 • istoricul comenzilor;
 • cum ai navigat si pe ce ai facut click pe site.

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul:

Ai dreptul de a-ti retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cand faci acest lucru, rogsm.ro nu iti va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informatii pe baza consimtamantului tau.

Te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

 • urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing;
 • modificand setarile contului tau rogsm.ro

 

CONTUL PE rogsm.ro
De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele cu caracter personal pentru ca tu sa iti poti crea si administra contul personal si pentru a-ti oferi o experienta personalizata si relevanta pe rogsm.ro.

Iti vom oferi istoricul comenzilor si detaliile despre comenzile tale si iti vom permite sa iti gestionezi setarile contului (inclusiv preferintele de marketing). De asemenea, iti vom oferi modalitati simple de a corecta si actualiza informatiile, cum ar fi detaliile de contact si informatiile de plata. Mai mult, iti vom permite sa salvezi articolele in cosul de cumparaturi si iti vom permite sa evaluezi produsele pe care le-ai achizitionat de la noi.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra intotdeauna adresa de e-mail pe care ne-o trimiti cand te inregistrezi pentru un cont pe rogsm.ro.

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca alegi sa ni le furnizezi:

 • informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, numarul de telefon;
 • setarile contului;

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca faci o achizitie:

 • istoricul comenzilor;
 • informatiile de livrare;
 • istoricul platilor;

De asemenea, vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile tale:

 • istoricul clickurilor;
 • navigare si istoricul navigarii.

 

SERVICIUL CLIENTI

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona Intrebarile, Reclamatiile, Retururile si Garantiile pentru produse, precum si pentru a asigura asistenta tehnica si serviciul clienti prin e-mail, functia de chat prezenta in interfata B2B, prin telefon si prin intermediul retelelor sociale.

De asemenea, te putem contacta daca exista o problema cu comanda ta.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date:

 • informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
 • informatii despre plati si istoricul platilor;
 • informatii despre credit;
 • informatii despre comenzi;
 • numarul de cont;
 • ID-ul comenzii
 • toata corespondenta relevanta.

 

CONCURSURI

De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Iti vom prelucra datele atunci cand participi la concursurile noastre. Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate atunci cand rogsm.ro contacteaza concurentii, inainte si dupa un eveniment, pentru a identifica participantii la concurs, pentru verificarea varstei concurentilor, pentru a contacta castigatorii, pentru a livra si urmari acordarea premiilor cat si pentru informari viitoare de marketing prin abonare la Newsletter, daca acest lucru a avut consimtamantul dumneavoastra si a fost specificat in Termenii si Conditiile respectivului concurs.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informatii de contact cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
 • informatii trimise in concurs.

 

DEZVOLTARE/ IMBUNATATIRE SI RECLAMA PRIN TERTI

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta si imbunatati serviciile, produsele si sistemele noastre pentru toti clientii nostri. In acest scop nu vom analiza datele tale la nivel individual, toate prelucrarile vor fi efectuate sub forma de statistica oferita de rapoartele Google Analytics si Hotjar.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai usor de utilizat, cum ar fi modificarea interfetei cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informatii sau pentru a evidentia functiile utilizate in mod obisnuit, de catre clientii nostri pe canalele noastre digitale si pentru a imbunatati sistemele IT, in vederea maririi securitatii pentru vizitatori si clienti in general.

Analiza este utilizata si pentru dezvoltarea si imbunatatirea permanenta a fluxului logistic de marfuri, prin prognozarea achizitiilor, a stocurilor si a livrarilor, precum si a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilitatii, prin rationalizarea achizitionarii si a planificarii livrarilor.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca ati ales sa ni le furnizati:

 • adresa de email.

Daca ai facut o achizitie, vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 • istoricul comenzilor;
 • informatii de livrare (adrese livrare/facturare/nume/prenume/telefon/email);
 • istoricul platilor.

Vom procesa si urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:

 • istoricul click-urilor;
 • navigare si istoricul navigarii.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare Google.

 

INDEPLINIREA OBLIGATIILOR LEGALE

De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele tale cu caracter personal pentru a respecta obligatiile legale, hotararile judecatoresti si deciziile autoritatilor.

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea si verificarea datelor contabile in conformitate cu reglementarile privind evidentele contabile.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom procesa urmatoarele categorii de date personale:

 • ID de client
 • ID comenzii
 • numele
 • adresa postala
 • suma tranzactiei
 • data tranzactiei

 

PREVENIREA INFRACTIONALITATII

De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, garantand respectarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor si Conditiilor, precum si pentru a detecta si preveni utilizarea gresita a serviciilor noastre.

De asemenea, vom folosi datele dvs. cu caracter personal din supravegherea video, din motive de securitate, pentru a putea urmari incidentele, pentru a preveni si a raporta infractiunile penale savarsite in depozitul nostru.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi folosite pentru a preveni si a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile si fraudele, prin analizarea comportamentului de cumparaturi online.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informatii de contact cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail;
 • ID-ul de client;
 • inregistrari video;
 • istoricul comenzilor;
 • informatii despre livrare;
 • istoricul platilor.

 

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?

Datele tale cu caracter personal sunt folosite de catre District GSM SRL numai pentru a-ti oferi serviciile mentionate mai sus, pentru operatiuni efectuate de furnizorii de servicii de transport si depozitare si de distributie in legatura cu livrarea comenzii tale. Procesarea platilor de catre furnizorii de servicii de procesare a platilor. 

Retineti ca aceste companii beneficiare au o obligatie independenta de a-ti prelucra datele cu caracter personal.

Pentru a optimiza site-ul web si a livra reclame online, folosim instrumentele de analiza si marketing furnizate de Google, Facebook, Youtube si Hotjar: Tag Manager, Google Analytics, Google Adwords si Facebook Pixel. (Vezi lista completa de Cookies accesand pagina dedicata.)

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara companiei District GSM SRL


Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor tale cu caracter personal este necesara pentru ca rogsm.ro sa duca la indeplinire contractul de vanzare-cumparare catre client, prin gestionarea si livrarea comenzii si se bazeaza pe consimtamantul tau acordat la: crearea Contului pe rogsm.ro, plasarea unei comenzi si bifarea citirii Termenilor si Conditiilor si Politicii de Confidentialitate, cat si la abonarea la Newsletter. De asemenea, dupa onorarea comenzilor, vom salva datele tale in conformitate cu reglementarile legislatiei contabile in vigoare.


Pentru cat timp iti pastram datele?

Vom pastra datele tale pentru onorarea contractului de vanzare-cumparare (Comenzi, Retururi, Garantii), marketing direct, furnizare de reclame prin terti si optimizarea website-ului, pana in momenul in care iti retragi consimtamantul.  Din acel moment, datele tale cu caracter personal vor fi sterse. 


Dreptul de a-ti retrage consimtamantul

Ai dreptul sa iti inchizi contul in orice moment sau sa ceri stergerea datelor cu caracter personal printr-un mail la contact@rogsm.ro. Daca alegi sa faci acest lucru, contul tau va inceta sa existe si vei fi considerat inactiv. In acest context, rogsm.ro nu iti va putea oferi serviciile mentionate mai sus. Vom pastra datele tale cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislatia in vigoare si daca exista un litigiu deschis.

Dupa inchiderea contului, datele tale vor fi sterse.

Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In acest caz, te vom informa despre astfel de modificări. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul tau, iti vom solicita un nou consimtamant, daca este necesar.

RETURNAREA PRODUSELOR:

Scopul nostru este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand achizitionati produse de pe  www.rogsm.ro, insa in cazul in care nu sunteti, produsele pot fi returnate.


Conform Legii nr. 365/2002, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la data primiri produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la data incheieri contractului. Renuntarea la cumparare in termen de 15 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier persoanelor fizice. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
Returnarea produselor se face doar dupa completarea formularului de retu si confirmarea de primire de catre societatea noastra.


In ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte, inclusiv folia protectoare daca aceasta exista si documentele care l-au insotit. 
Produsul nu trebuie sa fie desigilat in cazul in care este in blister.
Produsele bulk nu trebuie sa prezinte urme de zgarieturi.
Produsul trebuie sa fie in perfecta stare de functionare.
Produsul nu trebuie sa prezinte modificari.
Produsul nu trebuie sa prezinte urme de montaj.
Produsul nu trebuie sa prezinte urme de lichid.
Produsul nu trebuie sa prezinte pete de orice culoare (in principal pe Lcd-uri, Touchscreen-uri si Geamuri).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Orice colet neanuntat trimis catre noi va fi refuzat.


DE RETINUT:
Nu trimiteti produse de retur decat dupa ce ati completat formularul de retur aflat in josul paginii
Produsele care nu au alocat un numar de retur (pe care il veti primi pe emailul din cererea de retur sau prin SMS la numarul de telefon confirmat de Dvs doar dupa completarea formularului de retur) nu vor fi primite.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )
In nicio situatie nu se accepta colete cu obligatii de plata la livrare respectiv ramburs, transport neachitat sau alte conditii care ne impiedica sa primim coletul, prezenta acestora va face imposibila livrarea coletului catre noi iar acesta se va intoarce la Dvs. Coletele cu plata la destinatar sau cele cu ramburs nu vor fi primite fara nicio exceptie.
Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la rogsm.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 15 zile, trebuie completat formularul de retur, cel tarziu in a 15-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 15 zile nu sunt luate in considerare.  Termenul de 15 zile se refera la perioada de timp scursa intre momentul primirii produsului de catre client si completarea formularului de retur in care se solicita inlocuirea/rambursarea, rezolvarea situatiei respectiv luarea la cunostinta a solicitarii, comunicarea numarului de retur, procesarea, solutionarea si trimiterea unui produs inlocuitor/rambursarea poate dura mai mult decat perioada specificata, insa aceasta nu se adauga la perioada maxima initiala de 15 zile, solicitarea clientului se incadreaza in continuare in perioada de retur.
Returul produselor se poate face doar prin curier (nu posta), dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. Costurile de transport NU sunt suportate de catre rogsm.ro.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

In cazul ridicarii unui colet deteriorat la transport, implicit a produselor continute in acesta, clientul trebuie:
- sa incheie proces verbal cu agentul curier
- sa contacteze departamentul de garantii la adresa de mail contact@rogsm.ro

In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferii garantie produselor.
In cazul refuzarii unui colet deteriorat, clientul trebuie sa contacteze departamentul de garantii la numarul 0745.198.623


Returnarea banilor se face in termen de maxim 14 zile din momentul in care am receptionat in service produsul trimis de dvs si acesta este functional si in stare noua.  Va rugam sa specificati numarul de cont bancar IBAN in LEI in care se va rambursa contravaloarea produselor .
In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.


Va rugam ca in momentul expedierii coletul sa contina urmatoarele documente/date:
   - Numele pe care s-a facut comanda. 
   - Factura sau/si bonul fiscal ce insoteste produsele.
   - Numarul de retur (numarul comunicat pe mail sau SMS in momentul completarii formularului de retur). Pentru coletele trimise prin Curier va rugam sa completati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul de retur. 
 
Exceptii:
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

 1. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat
 2. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
  Nu vor fi receptionate coletele care nu au trecut numarul de retur pe scrisoarea de transport (AWB) sau pe colet.

:

Produsele cumparate de pe acest site beneficiaza de garantie conform certificatului de garantie sau in lipsa acestuia conform cu legislatia in domeniu.
Pentru persoanele juridice produsele din categoria: Telefoane si Tablete beneficiaza de garantie 12 luni.
Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea cumparatorului, expedierea se va face prin intermediul curierului rapid. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.
Orice colet neanuntat trimis catre noi va fi refuzat.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, software parolat etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS sau BIOS parolat etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Programele si informatiile salvate pe medii de stocare pot fi sterse in timpul operatiunilor de service. Recomandam realizarea de back-up periodic.
Garantia pentru produsele insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se solutioneaza in centrele mentionate si in conditiile specificate in acest document.Pentru acordarea garantiei este necesar sa pastrati certificatul de garantie in original.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE IN VEDEREA PASTRARII GARANTIEI:

In momentul livrari va rugam sa verificati integritatea exterioara a coletului si apoi sa semnati de primire. Daca se constata deteriorari externe sau produse deteriorate, va rugam sa ii solicitati curierului sa intocmeasca un proces verbal de fata cu Dvs. si sa consemneze neregulile!
Orice reclamatie ulterioara cu privire la produsele deteriorate nu este luata in considerare.

Testarea si verificarea pieselor GSM trebuie sa se faca inainte de montare, fara indepartarea sigiliilor sau a foliilor de protectie. Indepartarea acestora conduce automat la pierderea garantiei.

Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria Display-uri, Touchscreen-uri, Geam-uri, Benzi si Componente Gsm, mentionam ca acestea trebuie sa fie montate intr-un service Gsm care va elibera un bon de service ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.

Garantia se ofera numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, folia protectoare (daca aceasta exista), daca produsele nu sunt deteriorate, nu prezinta urme de lovituri, crapaturi, ciobiri, componente sau piese arse/plesnite etc., utilizate in conditii inadecvate (umiditate, praf, tensiuni de alimentare, prize fara impamantare, variatii de temperatura etc.), urme de lichid, metale sau alte substante, pete de orice culoare (in principal pe Lcd-uri, Touchscreen-uri si Geam-uri) survenite ca urmare a folosirii necorespunzătoare a produselor.

Pierderea facturii sau a bonului fiscal va duce automat la pierderea garantiei.
Orice produs trebuie trimis spre garantie in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte.
Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. 
Orice produs trimis spre garantie se inlocuieste cu un produs exact ca cel trimis.

DISPOZITII FINALE:

Ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca consideram ca aceasta este plasata cu scopul de a ne frauda in vre-un anumit fel sau din oricare alt motiv fara a va informa in prealabil de aceasta decizie.

Orice conflict aparut intre rogsm.ro (DISTRICT GSM SRL) si clientii sai se va solutiona pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din BISTRITA-NASAUD, BISTRITA, Romania conform procedurilor.

Comanda maxima de produse ca persoana juridica este de maxim 3 buc / produs si un maxim de 7 produse / comanda. 

Toate produsele comercializate de catre rogsm.ro (DISTRICT GSM SRL) sunt produse originale sau compatibile si nu poarta inscriptionari sau denumiri false ale marcilor care sunt protejate in Romania. 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Sale

Unavailable

Sold Out